Årets Modebutik 2016

Årets Modebutik 2016

Den 11 november utsågs Pondus på Torp i Uddevalla till Årets Modebutik 2016. Prisets delades ut under Habit Modegalan som anordnas av modebranschtidningen Habit Sko&Mode.
Motiveringen var: Årets vinnare får utmärkt betyg för god personalpolicy, hög trivsel, gedigen satsning på olika typer av marknadsföring och nära samarbeten med leverantörerna. Butiken är omsättningsmässigt juvelen i kronan i denna mindre kedja som också är i expansionstagen. Det krävs betydligt mer än bara Pondus för att lyckas i dagens detaljhandelsklimat.

– Det känns förstås jättekul att bli uppmärksammad på detta prestigefyllda sätt. Vi har tillsammans med våra underbara och lojala medarbet­are jobbat hårt under många år för att komma dit vi är i dag. Att få ett kvitto på att vi faktiskt tillhör ”eliten” inom svensk modehandel är fantastiskt roligt för både mig och Anna och våra goa medarbetare. Vi firade ordentligt i Stockholm i helgen tillsammans med de åtta tjejer som varit med oss längst tid på resan, säger Ulf Haverby, grundaren av Pondus.
Habit Sko&Mode har bevakat branschen sedan 1961 och vill genom galan uppmärksamma, premiera och stimulera branschen.