Preppy with a twist – have you met Tommy?

Lekfullt, kaxigt och färgstarkt. Tommy Hilfigers efterlängtade AW22-kollektion ”TH Monogram” sätter tonen för säsongens looks, och det med besked. Kollektionen beskrivs som en hyllning till det klassiska och ikoniska som varumärket står för, men med en känsla av modernitet och nytänkande. Den färg- och mönsterrika samlingen består av statement-plagg före både herr och dam i premiumull och återvunnet garn som garanterat får huvuden att vända.

Inom kort kommer du att kunna köpa plaggen från TH-Monogram här i vår webbshop och i våra butiker. Stay tuned!

Tommy-styles att spana in nu

Under tiden du väntar på den nya kollektionen kan du som vanligt inspireras av nyinkommet mode från Tommy Hilfiger. Höstens nyheter präglas av väl utvalda designklassiker som är gjorda för att njuta av och bära länge. För damkollektionen har vi valt ut plagg som enkelt går att styla både upp och ner: stickade tröjor, sköna t-shirts i bomull och härliga hoodies. Den svarta skjortklänningen i mjuk viskos är en räddare i nöden de dagar du inte vet vad du ska ha på dig! Klänningens stilrena och enkla design ser till att du är redo för såväl höstens after works, shoppingrundor och middagsdejter. Styla med ett par trendiga, knähöga stövlar, en lång kappa och värmande accessoarer för en trendig och chic look. För en lite mer ledig stil kan du med fördel matcha klänningen med dina favoritsneakers och skinnjackan.

Modet på herrsidan andas modern design, självsäkerhet och streetstyle. Det breda utbudet av t-shirts med Tommys klassiska loggor är uppskattade vardagsklassiker, och har sin givna plats i den trendmedvetnas garderob. För dig på språng är den nyinkomna fleecejackan ett självklart val för de kyliga dagarna. Den snygga marinblå färgen ihop med väl utvalda detaljer är perfekt för dig som är ute efter en bekväm look utan att kompromissa med modenivån. Matcha med dina favoritbyxor från Tommy Jeans, och du är redo för säsongen!

Redo för en stiluppdatering? Hämta inspiration och shoppa hösten alla nyheter för dam och herr här!