Exotiskt hos Tommy Hilfiger

Kommande kollektion hos Tommy Hilfiger hämtar inspiration från ett äventyrligt ö-luffande och upptäckandet av exotiska platser runtom i världen. Här omfamnas den lediga stilen, det enkla och bekväma.

Hilfigers kollektion tar avstamp i exotiska platser som Honolulu, Havanna och Martha’s Vineyard. Kollektionen innehåller plagg med många spännande kombinationer. Med inspiration från Birgitte Bardot och Bianca Jagger ser vi en avslappnad stil med semestervibbar, lika sofistikerad idag som på 50– och 60-talet. En nostalgisk och lekfull look som samtidigt har en klassisk Hilfiger-twist.

Vi ser färgstarka, kulturella influenser som kombineras med sportiga detaljer från segling och surfing.
De sportiga influenserna blir en oväntad twist till den moderna minimalismen.

Med det röda, blåa och vita hyllas Hilfigers palett i ljusa och pulserande nyanser. Här finns även lekfulla tryck som smälter samman med tropiska blommor och marina ränder.

Med vibbar från andra klassiska amerikanska sporter, som baseball och bowling, möts det maskulina och det feminina – allt i en tuff retro-estetik. Här finns också utsmyckade detaljer och jordnära färger hämtade ur en latinsk känsla.

Det enkla i den klassiska vårgarderoben omtolkas på ett snyggt och lekfullt sätt. Det blir svårt att inte längta efter våren som lovar detta härliga mode från Hilfiger.