Hej Henrik på Replay!

Hej Henrik på Replay!


På Pondus är vi nyfikna på vad som händer hos våra varumärken. Vi har därför pratat med Henrik Andersson, delägare på Replay sedan 17 år tillbaka.

Om du skulle beskriva Replay med tre ord, vilka skulle det vara?
– Denim, cotton och leather.
pondus_bergvik

För den som inte vet, vad är Replay för typ av varumärke?
– Replay är ett fullkonceptmärke med sitt tydliga DNA i denimrelaterade produkter.

Hur ser Replays målgrupp ut?
– Vi har faktiskt aldrig specificerat den särskilt mycket, Replays kund kan nämligen lika gärna vara 17 år som 70+ och både kille och tjej. Jag tror vi är rätt unika gällande just det.

Vad har vi att förvänta oss av vårens plagg från Replay?
– Sedan en tid tillbaka har vi en ny Creative Director på Replay: Valerio Baronti, han ansvarar för alla koncepten, vilket gjort att vi fått ett mycket tydligare uttryck i hela varumärket. Eftersom vi uppfattar Valerio som ”Skandinavien-vänlig” i sin kreativitet, så vet vi att många fler framöver kommer ta till sig Replay på ett naturligt sätt. Detta gäller i första hand våra överdelar, jeansen har sedan länge varit anpassade för vår marknad gällande passformar och tvättar.

Är det något särskilt plagg du tror blir extra poppis hos er i vår?
– Förutom denimen tror vi att trikå med nya moderna print istället för övertydliga logo-prints kommer bli viktiga i vår. Våra Italienproducerade skinnjackor kommer också bli mycket viktiga i looken under våren.

Är det något plagg från Replay som vi absolut inte borde missa?
– Om man inte har testat våra Hyperflex Denim Jeans så är det läge att göra det så fort som möjligt. En upplevelse utöver det vanlig utlovas!