Det här är Pondus. Välkommen!

Pondus startades 1993 av Ulf Haverby och butikerna drivs idag av Ulf tillsammans med hans fru Anna. På Kungsgatan i Uddevalla öppnade Ulf den första Pondusbutiken och i dag finns det åtta butiker i västra Sverige. På Torp utanför Uddevalla, på Etage i Trollhättan, Allum i Partille, på Nordby norr om Strömstad, i Bergvik Köpcenter i Karlstad och i Nya Hovås utanför Göteborg. Sommartid kan du även besöka Pondus på Smögen och i Bovallastrand. År 2019 öppnar vi en butik i Kungälv.

Pondus har sedan start haft ett noga, handplockat utbud och kan erbjuda kunderna en unik mix av de starkaste varumärkena på marknaden inom ”leasure” segmentet. Då Pondus är helt fristående butiker utan någon kedjeanslutning kan vi när modebilden ändras och trenderna skiftar snabbt anpassa utbudet. Vi kan på det sättet lätt styra sortimentet efter lokal efterfrågan och nya trender.

Hos Pondus är tillgänglighet, bekvämlighet och personlig service viktigt. Vi är ett familjeföretag där alla våra medarbetare har en stor och viktig roll, här ingår alla i familjen. För oss på Pondus är det viktigt att utvecklas och Pondus växer sakta men säkert. Men vi växer helst på befintliga orter än att etablerar oss över ett stort geografiskt område.

Du är alltid varmt välkommen in i någon av våra butiker för en unik shoppingupplevelse.