fbpx

Pondus finns nu i Kungälv

Den första Pondus-butiken öppnade i Uddevalla 1993. Butikskedjan har sedan dess vuxit stadigt till dagens inriktning på ett rikt sortiment av premiumvarumärken. Den 28 mars i år togs nästa steg, då Pondus-familjen öppnade sin nionde butik i Kungälvs nybyggda galleria Kongahälla Center.

– Vi blev tidigt tillfrågade när köpcentret skulle byggas och vi har lyckats få till en fantastisk butik, säger Josefin Kling, butikschef på Pondus Kungälv.

Butiken är med sina närmare 700 kvadratmeter Pondus hittills största. Kongahälla Center ligger centralt i Kungälv, i anslutning till motorvägen. Lättillgängligt för alla kunder: både för de längre resande eller de som gör en utflykt över dagen.

– Vi har även en del nyheter i Kungälv, som en större inredningsavdelning med ett sortiment från bland annat Lexington Home och Bruka Design, berättar Josefin.

Hon har funnits inom Pondus-familjen i 14 år, i olika roller. En resa, där hon fått vara med att bygga ut befintliga butiker och även utvecklas som person.

– Jag var butikschef på Allum de senaste tre åren, men när detta erbjudandet dök upp kunde jag inte tacka nej.
Flera i Kungälv-butiken har också jobbat en längre tid inom Pondus, så det är ett rutinerat gäng som möter kunderna. Det låter verkligen klyschigt, men jag älskar mitt jobb. Det är en lyx att få jobba med så många bra människor!