Pondus öppnar i Karlstad!

Den 25 september öppnar Pondus på Bergvik köpcenter i Karlstad. Just nu är uppbyggnaden av butiken i full gång och blivande butikschef Johanna Bergmark delar med sig av sina förväntningar.

Det är den sjunde butiken som öppnar sedan den första 1993. Pondus växer och det av en anledning. Johanna Bergmark har jobbat på Pondus i tre år och nu ska hon se till att Karlstadsborna får ta del av det senaste inom mode ur ett brett sortiment av varumärken.

Vilka är dina förväntningar inför öppningen?
– Jag hoppas såklart att det kommer mycket folk. Det känns som att vi fått bra respons från allmänheten att vi ska öppna här i Karlstad. Under sommaren jobbade jag på vår sommarbutik på Smögen där många blev väldigt glada över att ännu en butik ska öppna.
pondus_bergvik

Vilken är Pondus målgrupp?
– Alla kan verkligen hitta något hos oss! Allt från 14-åringar till äldre damer och män. Här finns något för alla personer och plånböcker. Du hittar varumärken som Filippa K, Ralph Lauren, Gant och Odd Molly, men även lägre priser bland till exempel Rut m.fl. och Solid.

Vad särskiljer Pondus från andra butiker?
– Vi har en mysig stämning hos oss och erbjuder ett brett sortiment av många varumärken med hög kvalité. Hos oss bemöts du av trevlig personal och en familjär stämning som sprids mellan personal och kunder. Vi vill alltid ge våra kunder en trevlig upplevelse i kombination med stort sortiment med bra kvalité. Det ska kännas personligt att handla kläder hos oss!

Vilka trender ser du till hösten?
– På jeansfronten är det bootcut-jeansen från Twist & Tango som står i centrum. Vi kommer se en hel del mörka färger i gråskalor, svart och andra murriga färger. Såklart massor av stickade tröjor och stilrena kappor. Hatten är dessutom väldigt trendig i höst!

Vad tror du blir höstens storsäljare hos er?
– Jag tror att bootcut-jeansen kommer bli populära. De och den klassiska svarta kappan från Filippa K.

Vad är ett måste i just din höst-garderob?
– Det måste bli en svart klassisk kappa. Den funkar verkligen till allt!