Redo för hösten med Parajumpers

header

Redo för hösten med Parajumpers

I det tuffa nordliga klimatet i Alaska finns en räddningsgrupp som rycker ut oavsett hur extrema väderförhållanden det är. Det kan handla om att hjälpa ett fartyg på drift till havs eller undsätta bergsklättrare i nöd på 4 000 meters höjd – när människors liv är i fara är det den 210:e räddningsskvadronen man kallar in. Dessa modiga män och kvinnor är oftast bättre utbildade än militärer och de följer mottot ”That others may live”. 

De kallas för PJ’s, Parajumpers, och det var de som utgjorde inspirationen för designern Massimo Rossetti när han skulle skapa sina nya ytterplagg. Hans mål var att skapa funktionella jackor i hög kvalité. 1995 grundades varumärket Parajumpers som ett samarbete mellan Rossetti och Ape&Partners. Rossetti var noga med att få med både funktion och detaljer från originaljackorna som riktiga Parajumpers hade på sig. Det är därför du hittar samma slitstarka kvalité i jackorna, men också samma detaljer som valspråket ”That others may live” som finns broderat på ärmen. 

Med höstens kollektion vill Parajumpers kunna erbjuda rätt utomhusplagg oavsett om du är en äventyrslysten naturmänniska eller en storstadsbo som tar dagen som den kommer.
 
Vill du också trotsa kylan med stil kan du på Pondus kolla in våra nyheter för både herr och dam från Parajumpers.