Spirande känslor hos Lexington

Spirande känslor hos Lexington


Pondus Lexington

Lugna havsbrisar, långa stränder och tunna kläder. I en vacker kollektionsfilm ger Lexington oss en inblick i deras värld, ett smakprov från The Hamptons och en förståelse för den livsstil som inspirerat dem i vårens och sommarens kollektion.

På Pondus blir vi minst sagt inspirerade. Man kan nästan själv känna sanden under fötterna och lukten av saltvatten. Och framför känner vi en stark längtan efter att uppdatera garderoben – byta bort det mörka mot det ljusa, det tjocka mot det tunna och lätta.

I Lexingtons vår- och sommarkollektion hittar vi både bekanta klassiker och helt nya inslag. Som alltid hämtas inspiration från den amerikanska östkusten, New England för att vara mer specifik. Vad sägs som en linnekavaj, overall eller en krispig skjorta?

Kollektionen innehåller eleganta och avslappnade plagg med schysta passformer och de allra bästa materialen i form av bomull, ull, kashmir och silke. Färgpaletten sträcker sig mellan typiska Lexington-färger som blått, vitt, beige och rött till mer somriga pasteller.

Inte nog med en klädkollektion som får oss att riktigt längta efter en varmare säsong, Lexingtons Home-sortiment lockar också fram sprittande vår- och sommarkänslor genom sina ljusa kulörer och fräscha inslag.

Se filmen om vårens och sommarens klädkollektion här.