Your perfect design

Din nya favoritbyxa är här!

Att hitta den perfekta passformen med bra kvalité har aldrig varit enklare.

Five Units är ett skandinaviskt modemärke som specialiserar sig på just dambyxor. Kollektionerna kommer i form av vackra silhuetter, nya material och färger. I vår inspirerar man med både ljusa, beigea toner ihop med garderobshjältarna i svart - ett måste till basgarderoben. Silhuetterna varierar i croppade modeller och långa slimmade ben som tar dig från en aktiv dag på stan till uppklädda event och tillfällen, oavsett val av stil.

En återkommande favorit i sortimentet är modellen Clara som finns i flera olika färger och material. Vårens Clara Ankle modell är designad med en kickflare och vecklinjer som slutar ovanför ankeln i khaki och ljusgrått. Den kommer även i längre modell med utsvängda ben och högre midja för en mer sofistikerad silhuett. Matchas med fördel ihop med en vit skjorta och accessoarer för en klassisk och elegant look.

För en skräddarsydd design med kortare byxlängd och rak passform finns Kylie Crop och Kylie 396 Crop som den perfekta kontorsbyxan. Vill man ha en högre midja i rak passform är Daphne byxan för dig. Den kommer även i Daphne 285 som har en elegant sidopanelsdetalj och gör att benen ser längre ut. Är en klassisk byxa med fullängd på benen mer din stil, är Sarah din go-to-byxa.

Styla de croppade byxmodellerna med en vit, stilren t-shirt och klackar i en poppig färg för den trendiga looken. Dressa ner med ett par sneakers eller loafers för en ledig look. Till en svart byxa med längre benmodell är det snyggt med monokromt till uppklädda event. Möt våren i en byxa designad för dig.

Tidlöst, hållbart och alltid trendigt.