Nya brands

Möt hösten i våra nyaste tillskott

Snart dags att gräva fram den där mysiga halsduken och våra kära kängor. Vi har utökat vårt redan breda sortiment med några nya härliga varumärken. Är det dags att uppdatera vinterjackan eller dina skor? Vi har något för alla och välkomnar dig att botanisera bland alla höstnyheter!

 

Americandreams

Americandreams är ett danskt märke specialiserat på stickade kläder av hög kvalitet. Deras uppdrag är att göra härliga stickade plagg till ett överkomligt pris. Dom använder bara fina material, bland annat deras färgade Mohair. Alla plagg är designade i Köpenhamn. Uppmärksammat på alla små detaljer är deras uppdrag att göra varma stickade plagg som är mjuka mot din hud. Märket inspirerar sig av naturen och den moderna kvinnan från världens alla hörn. De flesta av deras kollektioner återspeglar positiva vibbar och deras drömmande sinne, det syns också  i deras färgsprakande plagg. Allt garn tillverkas i Italien.

CAYA

Från den norska lilla kommunen Rôst föddes mormor 1914. Med inspiration från människorna, berättelserna och atmosfären låter man den klassiska frasen som Ingeborg själv myntadet "COME AS YOU ARE" genomsyra hela kollektionen. Ytterplagg i hög kvalitet som har det lilla extra. För Ingeborg var det inte viktigast hur vi klädde oss utan att vi var närvarande. Det viktigaste är att du är här, du med individualistiska hjärnan som vågar vara dig själv. När du klär dig i ytterplagg från CAYA kommer du inte vara anonym, du kommer synas i mängden.

 MONEL

"I mitt sinne sedan 1964" Ytterplagg inspirerade av det norska vinterklimatet. 

I butik nu till hösten 2021 med inspiration av naturen och kvalité är deras huvudmål att erbjuda spännande men tidlös design av hög kvalitét med tekniska egenskaper för att klara en typisk norsk vintersäsong. Att hålla sig varm ska inte behöva vara på bekostnad av vare sig stil eller komfort. Om du planerar en resa  till en snöig fjälltopp hoppas vi att Monel ska kunna erbjuda dig en jacka av högsta kvalitet och komfort. 

Goorin Bros

Goorin Bros startade i Philadelphia 1895 av Cassel Gorin. Initialt hette företaget Goorin Shapira & co. 1921 döpte man om sig till Goorin Brothers när hans barn tog över företaget 1921. Goorin Bros har tillverkats kepsar, mössor och hattar fram till idag. De fick sitt stora genombrott när de var den officiella mössan för vinter OS 1960. Kepsarna finns i flertal färger och motiv. En Goorin Bros keps känner man igen på sin tidlösa design i form av en trucker keps med ett djurmotiv på en patch på framsidan. Den mest kända kollektionen heter The Farm. 

Abrand

Ett par schyssta jeans bör finnas i varje garderob. Därför har vi tagit in det australiensiska varumärket Abrand på Pondus damavdelning. Här hittar du allt från höga smala jeans, till utsvängda jeans med hög midja – alla i olika färger och slitningar. Jeansen är gjorda av bra material och med en skön modell som funkar till såväl vardag som fest.

Neuw

Självklart har vi även tagit in nya jeans på herrsidan. Det Stockholm- och Melbourne baserade varumärket Neuw startade 2009 av tre vänner som delade intresset för denim och musik. Sedan dess har märket vuxit i popularitet. Neuw fokuserar på grym passform, fina tvättar och schyssta slitningar. Missa inte att kolla in deras jeans när du kittar upp din nya garderob.

C.P Company
Det italienska herrvarumärket C.P Company producerar armyinspirerad design i nya tyger och material. Det kan beskrivas som dressad workwear och är perfekt för dig som vill möta hösten i plagg som både är funktionella och trendiga. C.P. Company färgar, belägger och tvättar sina plagg på olika sätt för att skapa tidlös design med en egen tvist.  

Lagency
Lagency är varumärket för den moderna mannen med en aktiv livsstil. Här ställs höga krav på kvalitet, komfort och hållbarhet. Med en klassisk färgsättning har du möjlighet att mixa och matcha med din garderob hemma. T-shirtar, pikétröjor, chinos eller skjortor. Här hittar du det du behöver för en ny härlig höstgarderob.

Inuikii
Inuikii är ett Schweiziskt sko-varumärket som grundades år 2012.
Varumärket skapar skor i tre modeller, boots, sneakers och sandaler. Tillverkningen sker i Europa och varje steg i produktionen fokuserar på att minimera svinn av läder och lammskinn. Inuikii syns i de största mode magasinen Elle & Vogue.