Nya brands

Möt våren i senaste nytt från Pondus

Äntligen går vi mot ljusare tider. Snart är det dags att städa undan kängorna och vinterjackan och kitta upp med lite nytt och fräscht. Vi har fått in ett gäng nya populära varumärken på Pondus som du kan välja mellan när det är dags att uppdatera din garderob.

Abrand
Ett par schyssta jeans bör finnas i varje garderob. Därför har vi tagit in det australiensiska varumärket Abrand på Pondus damavdelning. Här hittar du allt från höga smala jeans, till utsvängda jeans med hög midja – alla i olika färger och slitningar. Jeansen är gjorda av bra material och med en skön modell som funkar till såväl vardag som fest.

Neuw
Självklart har vi även tagit in nya jeans på herrsidan. Det Stockholm- och Melbourne baserade varumärket Neuw startade 2009 av tre vänner som delade intresset för denim och musik. Sedan dess har märket vuxit i popularitet. Neuw fokuserar på grym passform, fina tvättar och schyssta slitningar. Missa inte att kolla in deras jeans när du kittar upp din nya garderob.

Save the Duck
Även om våren är på ingång kan dröja innan graderna kommer upp i temperatur. En lättdunsjacka är därför perfekt för mellanperioder. Det italienska varumärket Save the Duck gör sina dunjackor i plumtech vilket är ett tekniskt material med samma fluffiga och värmande egenskaper som dun, men är 100 % djurfria. Förutom att vara värmande och snygga är plaggen lätta och smidiga att ta med i ryggsäcken under kyliga utflykter.

C.P Company
Det italienska herrvarumärket C.P Company producerar armyinspirerad design i nya tyger och material. Det kan beskrivas som dressad workwear och är perfekt för dig som vill möta våren i plagg som både är både funktionella och trendiga. C.P. Company färgar, belägger och tvättar sina plagg på olika sätt för att skapa tidlös design med en egen tvist.  

Lagency
Lagency är varumärket för den moderna mannen med en aktiv livsstil. Här ställs höga krav på kvalitet, komfort och hållbarhet. Med en klassisk färgsättning har du möjlighet att mixa och matcha med din garderob hemma. T-shirtar, pikétröjor, chinos eller skjortor. Här hittar du det du behöver för en ny fräsch vårgarderob.