Leverans

Frakt

  • 3-5 ARBETSDAGAR LEVERANS*
  • REAVAROR 5-10 DAGAR
  • FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 800 KR
  • VID KÖP UNDER 800 KR TILLKOMMER EN FRAKT PÅ 79 KR

Det är fri frakt om du köper över 800 kr eller om du väljer att hämta ditt paket i någon av våra butiker. Om du gör en beställning under 800 kr tillkommer en fraktavgift på 79 kr.

Rabattkoder, bonuscheckar och rabatterbjudanden gäller ej på eventuella frakt-kostnader som tillkommer på en order/beställning. Tänk på att det alltid är gratis att hämta ut i butik vilket vi uppmuntrar er att göra då detta är det absolut bästa alternativet för miljön.

Leveranstid

Alla beställningar med post leveraras med DHL och finns normalt att hämta ut på ditt närmaste utlämningsställe 3-5 arbetsdagar efter att du lagt beställningen. Under perioder med extra högt tryck, exempelvis reor, är leveranstiden 5-10 vardagar. Avvikelser och förseningar på upp till 3 dagar utöver den normala leveranstiden kan förekomma. I de fall förseningar uppkommer på grund av oss kontaktar vi dig. Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid. Har du betalat produkterna i förskott återbetalar vi dina pengar inom 14 dagar. 

Utlämningsställen

Din beställning levereras till utlämningsstället som ligger närmast din bostadsadress. För att hämta ut paket krävs att du kan visa upp giltig legitimation. För uthämtning av annan än mottagare, vänligen kontakta oss för mer information eller se information på DHLs hemsida. Du får en avisering via sms och/eller via e-post med information om när och var du kan hämta ditt paket. Ditt paket ligger kvar på utlämningsstället i 14 dagar. För paket som inte hämtas ut debiteras 200 kr. Vid hämtning av ditt paket ber vi dig att kontrollera att försändelsen är intakt. Skulle försändelsen vara skadad eller lagad på något sätt, ber vi dig kontrollera att allt finns med i paketet. Vid avvikelse kontakta Pondus kundtjänst på e-post: kundservice@pondus.eu.
Vid händelse att namn eller adress skrivs in felaktigt då beställningen genomförs kan det bli problem när paketet ska hämtas ut. För att ändra stavningen på ett namn eller en adress kan eventuellt DHL ta ut en avgift som vi i vår tur debiterar kunden i fråga.  

Outlösta paket

För paket som inte blir utlösta debiteras en avgift på 200 kronor för hanteringskostnader. Det gäller expediering, packning, emballage, frakt, returfrakt samt returbehandling.