Höstens trendspaningar 2022

Stickade tröjor, långa kappor och stora halsdukar – höstmodet börjar synas mer och mer i butikerna, och vi på Pondus är mer än redo för den nya säsongen. För att guida dig rätt i årets höst- och vintermode har vi samlat några av våra trendspaningar för höstens trender. Låt dig inspireras och bygg upp din trendigaste höstgarderob någonsin!

Glitter och glamour gör comeback

Festen kan börja! Den som gillar att sticka ut kan verkligen glädjas av säsongens partyinspirerade trend. Vanligtvis åker glitter- och paljettplaggen fram när det är dags att välja nyårsoutfit, men i år är det alltså hög tid att plocka fram festplaggen redan nu. Låt en snygg topp i temat sätta tonen för din outfit, och komplettera med ett par högmidjade kostymbyxor och en elegant blazer.

Maxikjolen – en räddare i nöden

Låt inte kyligare väder hindra dig från att bära kjol i höst. Med ett par värmande strumpbyxor är det inga problem att bära upp säsongens stilsäkraste och mest lättstylade nederdel. Den här hösten kommer vi se en hel del maxikjolar i olika färger och material – både i skyltfönster och ute på stan. Om du är på jakt efter en kjol som räddar vilken dålig outfit-dag som helst, är den svarta satinkjolen ett säkert kort! Matcha med en korsettopp och kavaj till utekvällen, och en oversized skjorta med sneakers till helgbrunchen.

Kavajen – ett statement piece som hänger kvar

Om det är något plagg som du absolut inte ska hänga tillbaka i garderoben än är det kavajen. Djärvt, oversized och 80-talsinspirerat med fokus på axlar – den lite för stora kavajen har varit oerhört populär hela sommaren, och ser alltså ut att få hänga med in till hösten också. Byt ut cykelbyxorna och t-shirten mot paljett- och glittertoppar och maxikjolar i naturnära färger, och du har den ultimata höstlooken!

Trendsäkert med jordnära kulörer

Brunt är utan tvekan höstens stora trendfärg, och det med råge! Från mörka och mustiga chokladtoner till stilrena och varma i beige – hitta inspiration från den breda färgskalans alla nyanser och satsa på en monokrom look med olika toner. Du kan med fördel också låta enskilda plagg och accessoarer utgöra accenterna i din outfit. Den här säsongen sneglar vi lite extra åt By Malinas drömska toppar och klänningar som verkligen låter färgen brun komma till sin rätt. Ser du framemot höstmodet lika mycket som vi? Spana in våra senaste nyheter och registrera dig på vårt nyhetsbrev för att inte missa när säsongens snyggaste plagg kommer in!