Våra GANT-favoriter just nu!

Säsongen för stora, mysiga tröjor och puffiga jackor har gjort entré, och trots att det varje år är lika svårt att förbereda sig inför kylan, så är vi mer än redo för det snygga, varma och bekväma modet. Våra senaste modenyheter står GANT för, och för att ge dig inspiration till höstgarderoben har vi här samlat tre av våra absoluta favoriter just nu!

Det stickade setet

De dagar när energin och inspirationen sviker är vi tacksamma för snygga set – den perfekta höstuniformen som både ser till att du håller värmen och stilen. Just nu suktar vi extra mycket efter GANTs nya crèmefärgade set i härligt mjuk bomull- och kashmirblandning. Släng på dig setet och matcha med en lång kappa och chunky boots, eller varför inte bara mysa i under kvällarna i soffan?

Pull on-byxorna

Snygga, sköna och stretchiga – vad mer kan önska av ett par byxor? Pull on-byxorna från GANT är lika läckra till en krispig skjorta som till en enkel, randig tröja. Du bestämmer stilnivån! Med rak passform och en härlig mix av ull, polyester och viskos blir de garanterat en given trotjänare i din basgarderob, såväl nu som under kommande säsonger.

Den glansiga dunjackan

Om det gick hade vi burit denna puffiga dunjacka hela dagen, varje dag! För den som vill sticka ut är detta det perfekta höst- och vinterplagget som bokstavligt talat får dig att glänsa. Den höga kragen ser till att du håller dig torr och varm, och de praktiska sidfickorna framtill rymmer det mesta du behöver när du är på språng. Vill du ha ännu mer inspiration? Hitta alla nyheter från GANT här och i våra butiker!